Väsymättömän tutkivan journalistisen työn tuloksena sain selvitettyä kahden uutisotsikon välisen yhteyden. Suomen vanhustenhoito on kuulemma retuperällä. Professori Kivelän mukaan suomalaisella vanhustenhoidolla tuhotaan vanhuksen muisti, äly ja toimintakyky. Olin nähnyt painajaisia Timo Soinista, jokaisen kouluttamattoman teiniäidin jumaloimasta älyköstä ja miehenmallista. Kolmen tunnin kuluttua lakkasin tärisemästä kauhusta ja muistin Soinin painajaisissani lausumat sanat. Soini on kieltäytynyt kaikenlaisesta vaaliyhteistyöstä muiden porvaripuolueiden kanssa, koska ei kuulemma halua betonoida vanhojen puolueiden valta-asemia ennen kuin kansa on edes päässyt äänestämään.

Yksi kansakunnan suurimpia salaisuuksia onkin, että Soini on selkeästi toiminut professori Kivelän koekaniinina. Soinin muisti on selkeästi alkanut rapistua jo ennen kuin hän edes on päässyt vanhainkotiin. Soini ei muista, etteivät muut porvaripuolueet halua oikeasti olla missään tekemisissä perussuomalaisten kanssa. Älykin on selkeästi alkanut kaikota Soinin päästä, jos sitä siellä on koskaan ollutkaan. Hän ei ole älynnyt, että siinä missä hänen äänestäjäkuntansa kuluttaa suurimman osan Suomessa myytävästä alkoholista ja steroideista sekä säästää yhteiskunnan rahoja viittaamalla kintaalla kaikenlaiselle koulutukselle, kirjoille, sivistävälle toiminnalle, muu osa kansasta osaa lukea ja on nähnyt tämän haastattelun lehdessä todeten jälleen kerran, ettei vähä-älyisten puolue ole heitä varten. Valitettavasti suomalainen vanhustenhoito ei ole kyennyt viemään Soinin toimintakykyä. Suu käy vielä, vaikka aivot ei toimi. Näinhän tosin popularistin kuuluukin toimia. Soinin äänestäjiä kehotan katsomaan sanakirjasta mitä se tarkoittaa. Löytyy p-kirjaimen alta. P niinku perussuomalainen. Se on se pystyviiva, jonka päässä on puoliympyrä.
Ikään kuin tämä ei riittäisi, näyttäisi Soini päässeen kolmanteenkin otsikkoon. Soinin lausuntojen sekavuutta selventää tieto siitä, että matkallaan kotiin haastattelusta hän jäi kiinni rattijuoppoudesta peräti 14 kertaa. Tapani Kansakaan ei pysty tähän. Itse asiassa vaikka keräisi kaikki tangokuninkaalliset vuosien varrelta yhteen, eivät he yhdessäkään pystyisi tähän. Käykää nyt äkkiä päivittämässä tämä Wikipediaan! Tämä nostanee taas perussuomalaisten kannatusta roimasti.
Näin sen täytyy mennä!
Vieraileva kolumnisti
Shirley Holma