Taas otetaan yhden ihmisuhrin avulla sivistyksessä askelia eteenpäin niin että roiskuu. Jos lehtitiedot pitävät paikkansa, juoksija Caster Semenyalla on sekä naisellisia että miespuolisia osia kehossaan. Näistä ”friikeistä” on kyllä tehty 4D-dokumentteja jne. mutta harva tajuaa kuinka yleisestä poikkeavuudesta on kyse. Nyt ei ole enää korrektia puhua hermafrodiiteista vaan oikea termi on intersukupuolisuus. Kuten varmaan monille muillekin, minulle tulee intersukupuolisista mieleen, että heillä siis olisi sekä penis että vagina. Näin on ilmeisesti joissain tapauksissa, mutta ilmeisesti intersukupuolisia on monenlaisia?? Yleissivistys kasvaa kohisten, kun en asiaa ole vaivautunut aiemmin tutkimaan, mitä nyt nopeasti vilkaisin Lady GaGan jalkoväliin Youtubessa näiden väitteiden noustua esiin häntäkin koskien. Ei muuten näkynyt mitään.  Australialaisten lehtien mukaan Semenyalla olisi sisäiset kivekset, ei munasarjoja, mutta siis oletan, että hänellä on naisen ulkoiset sukupuolielimet. Pakko olettaa näin, koska muuten en käsitä, miksi sukupuolitesteihin menisi viikkoja. Kuinka monta viikkoa penistä tarvitsee tuijottaa todetakseen sen olevan miehinen sukupuolielin? Riippuu tietenkin elimen koosta.

Lisäksi jos hän ulkoisesti muistuttaa naista, on kasvatettu tytöksi ja kokee olevansa nainen, on sukupuoli tietysti selvä ainakin minun puolesta. Jäin kyllä kaipaamaan tietoa siitä, että minkälaiset sukupuolikromosomit tällä neidolla on. Ala-asteella kun opettivat, että Y- ja X-kromosomit erottavat naiset miehistä. Onko Semenyan kromosomeissa jotain häikkää vai miksi niistä ei puhuta mitään? Voidaanko afrikkalaisen terveydenhuollon piiriin kuuluvia syyttää vilpistä, jos ulkoisesti ei ole nähtävissä mitään tavallisesta naisesta poikkeavaa? Vaikka kuukautisten puuttuminen pitäisi olla sen verran selkeä vihje, että vähän huonommallakin julkisella terveydenhoidolla joku huomaisi jotain olevan vähän vialla. Urheilussa on nyt kuitenkin se ongelma, että niiden piilokivesten avulla Semenya saa ilmeisesti tuotettua itselleen sen verran enemmän testosteronia kilpailijattariinsa verrattuna, että kuuluisi ilmeisesti miesten kategoriaan.
Semenyan julistaminen naiseksi on tietysti paikallaan jo pelkästään sen takia, että hän sanoo olevansa nainen. Ja ilmeisesti myös monilta osin täyttää vaatimukset anatomiankin puolesta. Sen minkä jumala rikkoi, ei voi ihminen korjata. Juoksukentille päästäminen on sitten ihan eri asia mielestäni. Aiempia verrattavissa olevia tapauksia löytyy. Jalkaproteeseilla juokseva Oscar Pistorius ei päässyt kisaamaan jalallisten olympialaisiin, koska hänen vammansa teki hänestä itseasiassa muita nopeamman. Semenyalle sama tuomio, jos tiedot epätavallisen korkeista testosteronitasoista pitävät paikkansa. Voisivat päästää hänet mun puolesta miesten kanssa kisailemaan.
Kulkeeko joku muuten ympäriinsä päivät pitkät miettien olevansa mies tai nainen? Johtuuko sovinismi tällaisesta ylikorostuneesta tarpeesta kietoa oma identiteetti sukupuoleensa? Tarkoitan tällä niitä machomiehiä, jotka eivät tee akkojen hommia, harjaa hampaitaan tai harrasta muutakaan homojen hommaa. Vai onko tuo vaan viite siitä, että henkinen kehitys on jäänyt teini-ikäisen tasolle? Nyt puhun tietenkin sosiaalisesta sukupuolesta. Mies voi kokea itsensä naiseksi ja toisinpäin. Silloin mennään sukupuolenvaihtoleikkaukseen, koska piuhoissa on ollut joku virhekytkentä. Virheitä sattuu paremmissakin piireissä. Paitsi että kun kyse on jumalan luomista niin ilmeisesti ei ole korrektia puhua virheestä vaan jonkinlaisesta jumalallisesta ”miettikääpä tätä”-aivojumpasta. Mielenkiintoista tässä on se, että leikkauksella voidaan vaihtaa biologista sukupuolta, mutta sosiaalista sukupuoltaan ei saa vaihdettua. Jos siis sitkeästi tunnet olevasi nainen, vaikka jalkojen välissä keikkuu penis, ei siinä auta kuin leikata se irti. Ilmeisesti kukaan ei ole onnistunut vaihtamaan sosiaalista sukupuoltaan ja uskottelemaan itselleen olevansa mies vaikka kuinka on vuosia ollut ensin eri mieltä. Näitä uskovaisten rohkaisemia ihmeparannuksia kai tapahtuu homoilla jne. mutta itse en usko näihin höpötyksiin. Ja miksi pitäisi parantua?
Minä osittain vaalin naiseuttani, osittain vierastan sitä, kärsin sen takia ennakkoluuloista, ponnistelen sosiaalisissa ristipaineissa käyttäytyäkseni kuten naisen tulee, rikon rajoja poikamaisilla hullutuksilla. Saan lisäksi miehiä vähemmän palkkaa, täytän kilttinä tyttönä minulle asetetut odotukset ja saan valtavat aplodit jos suostun nostamaan auton konepellin ylös. Olen liian naisellinen vaatteineni, eleineni. Olen liian maskuliini, jos avaan suuni. Olen vuosikausia kuvitellut olevani vain ihminen. Kunpa muutkin näkisivät sen. Vaihtoehtoja on tasan kaksi: voit täyttää naisena muiden odotukset, muokata itsestäsi täydellisen naisen. Tai olla se persoona joksi synnyit, osaksi mies, osaksi nainen, kokonainen ihminen. Saatat pettää ihmisten odotukset, mutta voitat ehkä kuitenkin (itse)kunnioituksen.