Nyt loppu bloggaaminen! Kuulin juuri, ettei tästä bloggaamisesta kuulemma maksetakaan miljoonia. Järkyttävää! Mä olen niska limassa vääntänyt juttuja, jotka ei kiinnosta ketään, ja nyt ne sanoo, etten mä saa siitä penniäkään. Hyvästi rantahuvila! Hyvästi elämä! Tämä on törkeää huijausta! Olen tässä jo ihmetellytkin, mikä noita mainostajia vaivaa, kun monta kuukautta olen jo raatanut eivätkä ne vieläkään ole jonottamassa mainostensa kanssa.

Lehden artikkelista sitten selvisi, miksi raha ei liiku. Eihän ketään kiinnosta kuunnella naisen nalkutusta lapsiprostituoitujen ikeestä kun voi katsella näitä…
 
Kokeillaan sitten toista lähestymistapaa. Mitkä ne suosituimmat aiheet taas olikaan…
Tässä on ”Maria”. ”Marialla” on päällään Dolce&Gabbanan luomus. ”Maria” on äärettömän huolestunut lapsiprostituoitujen alati pahenevasta tilanteesta. ”Maria” haluaa tässä kuvassa välittää tietoisuutta siitä, että noin kaksi miljoonaa lasta työskentelee prostituoituina ympäri maailmaa.
Photobucket
 
Tässä kuvassa taas ”Elina” poseeraa H&M:n rytkyissä, johon ihmisoikeusaktivisteillakin on varaa. Huomaa miten sananvapaus- ja ihmisoikeusrikkomukset painavat ”Elinan” mieltä. ”Elina” on erityisen huolissaan Anna Politkovskajan ja Natalia Estemirovan kohtaloista.
 
Sitten heitetään kuva virkatuista lapasista, joita on käytetty taistelussa homofobiaa vastaan. Noin 80 maassa homoseksuaalisuus on edelleen laitonta. Näillä lapasilla annetaan niille maille kylmät rukkaset.
 
Lopuksi vielä kakku, koska kakunkuvia ei voi koskaan olla liikaa. Tämä kakku maistuu parhaalta kun se nautitaan mielenkiintoisen keskustelun kera naistenoikeuksista maailmalla ja kotimaassa. Ehkäpä mukava rupattelu naisten koulutustasosta maailmalla antaisi tälle kakulle maukkaan jälkimaun.
 
Jos ei nyt ala sentit kilisemään säästöpossuun niin on kyllä ihme. Menen nyt askartelemaan kortin Putinille ja maailma pelastuu!
 *Copyright sotaveteraaniliitto