Adolf Hitlerin sukulaiset häpeävät kuulemma niin sukujuuriaan, että ovat vaihtaneet nimensä. Hitler on naamioitu Hüttleriksi, Hietleriksi ja Hiedleriksi. Nyt jotkut vakavasta empatian puutteesta kärsivät tutkijat ovat menneet paljastamaan nämäkin nimet. He menevät nimittäin niinkin pitkälle, että kertovat kaikkien tietyllä alueella asuvien Hüttlereiden olevan Hitlerin sukulaisia. Antaisivat vielä kotiosoitteenkin.

Nyt Hüttlerit ja Hietlerit joutuvat miettimään uusia sukunimiä. Ehdotan Hyttistä ja Hietasta. Hiedlereitä kehotan kääntymään serkkujemme eestiläisten suuntaan uusien nimien haussa. Hiedanen ei oikein ole uskottava, eikä Haddula tai Hildunen. Amerikassa asuu kuulemma kolme jälkeläistä, jotka häpeävät sukulaisuuttaan oikein erityisen paljon. He ovat päättäneet yhdessä, etteivät tee lapsia, jotta saavat mielisairauksien kiusaaman Hitlerin suvun loppumaan. Eräänlainen itsesterilaatio siis, jotta epätoivotut henkilöt eivät pääse lisääntymään. Hietlereiden henkilökohtainen holokausti. Nähtäväksi jää mitä he tekisivät, jos joku heistä vahingossa tulisi raskaaksi. Marssittaisivatko he sikiön autotalliin rakentamaansa pakokaasukammioon. Isosedän opit on näköjään hyvin sisäistetty.
Ennen sukupuuttoon kuolemista he ovat kuitenkin luvanneet kirjoittaa kirjan. Eli raha kyllä kelpaa. Varmaan tosi vaikeaa valita nimi kirjalle. Siitä taitaa tulla ”Mein Kämp”.