Tuhannesti anteeksi. En unohtanut merkkipäivää kokonaan, otin vain pienet nokoset. Nyt olen taas hereillä ja tylsistyttävän journalistisen tutkimuksen tuloksena aion julkistaa ainoan oikean totuuden 9/11 terroristi-iskuista. Tuhannet kiitokset kaikille tässä työssä auttaneille, jotka keräsivät yhteen kaikki ne todisteet, joilla voidaan kumota USA:n valtion levittämä valheellinen propaganda.

Näin sen täytyy mennä:
-          Muslimiterroristit eivät kaapanneet koneita, koska yksikään koneista ei ilmoittanut tulleensa kaapatuksi. Johtopäätös: Koneet pamautti pilvenpiirtäjien kylkeen niiden oikea pilotti.
-          Kaappareilla oli niin huono lentokoulutus takanaan, etteivät he olisi osanneet lentää matkustajakoneita. Johtopäätös: Matkustajakoneen ohjaamossa he olisivat saattaneet aiheuttaa melkoista tuhoa, kuten törmäillä pilvenpiirtäjiin.
-          World trade centerin tornit eivät voineet sortua lentokoneiden iskettyä niihin. Insinöörit vahvistavat, että ne oli suunniteltu kestämään tulipalot ja insinöörit ovat aina oikeassa. Teräspalkeissa oli suojaus paloja vastaan, jonka rakennusmiehet olivat laittaneet, eivätkä remonttireiskat hutiloi koskaan. Johtopäätös: Tornit eivät ole voineet sortua. Niiden täytyy siis olla edelleen pystyssä.
-          Osa kaappareiksi väitetyistä miehistä on edelleen elossa. Johtopäätös: He eivät olleet koneissa, joita ei kaapattu eikä lennetty päin World trade centeriä.
-          Koska tornit jäivät pystyyn savuamaan kiusallisesti, ne räjäytettiin tahallaan USA:n toimesta, etteivät ne sortuisi toisten rakennusten päälle. Syistä, joita tuskin tarvitsee selventää, kukaan ei itse asiassa tiedä, miten pilvenpiirtäjän, jota päin on lentänyt matkustajakone, tulee sortua ollakseen uskottava. Tulevaisuuden varalle tehtäköön selväksi, ettei matkustajakoneen imaissut pilvenpiirtäjä saa sortua samalla tavalla kuin kontrolloidusti räjähtein purettu pilvenpiirtäjä. Tämä aiheuttaa liikaa päänvaivaa. Räjähteet oli turvallisuussyistä asetettava matkustajakoneiden iskun jälkeen, jolloin rakennuksessa oli poliiseja, palomiehiä ja WTC:n työntekijöitä. Videokuvien perusteella NYPD lähinnä pyöriskeli kadulla huutamassa ihmisille matkustajakoneiden iskettyä ja WTC:n työntekijät taas lähinnä heiluttelivat valkoista lippua ikkunoista. Johtopäätös: Tornit räjäytti FDNY.
-          Kaupunki tuhosi todisteet räjähteistä kuljettaessaan WTC:n jämät romuksi. Selitykseksi ei kelpaa, ettei keneltäkään löytynyt takapihalta tilaa varastoida kahta pilvenpiirtäjää. Johtopäätös: FDNY on tehnyt salaa yhteistyötä kaupungin kanssa –ehkä jo vuosia.
-          WTC 7 räjähti vasta virka-ajan jälkeen. Johtopäätös: FDNY teettää ylitöitä myös kansallisina surupäivinä.
-          Turvakamerakuva Pentagonia päin syöksyvästä lentokoneesta on liian epäselvä. Johtopäätös: Ostetaan parempi turvakamerajärjestelmä.
-          Pentagonin vauriot eivät näytä matkustajakoneen mentävältä aukolta. Kyseessä oli siis ohjus. Lento 77, joka virallisen tarinan mukaan törmäsi Pentagoniin on itse asiassa edelleen kateissa. Kukaan ei tiedä palasiko se oikeasti edes Washingtoniin. Johtopäätös: Etsitään lento 77 ja kysytään matkustajilta lensivätkö he Pentagonia päin.
-          Pentagonin nurmikko ei palanut räjähdyksestä huolimatta. Johtopäätös: Matkustajakoneen törmätessä nurmikkokin palaa. Ohjushyökkäyksessä nurmikko ei pala.
 
On se hyvä, että tämä nyt viimeinkin selvisi. Nyt tästä ei sitten varmaan enää tarvi keskustella.
Vieraileva kolumnisti
Shirley Holma