Voihan urheilukin olla mielenkiintoista. Kisojen söpöliinin kehonlämpötila on kuumentunut lähes samoihin lukemiin kuin naiskatsojien lämpö nousee kun hän ähkii keihäänsä taivaalle esitellen antiikinkreikan aikaisia poseerauksia ”urheilusta” kiinnostuneille kotiäideille.

Muut urheilu-uutiset ovat yhtä shokeeraavia. Kuka olisi arvannut tämän? Hohhoijaa… Lisäksi Christiano Ronaldo on kesän aikana eronnut tyttöystävästään ja käynyt hinkkaamassa Paris Hiltonia yöklubilla. Kuka olisi arvannut?

 

Kaikista eniten mua lämmittää kuitenkin se, että formuloita rataa ympäri ajavat raavaat miehet osaavat tarvittaessa heittäytyä nyyhkyttäviksi naisiksi. Kimi oli lähettänyt sairaalassa makaavalle naiskuskille vain postikortin eikä ollut ollenkaan käynyt sairaalassa halimassa toipilasta. Eikä postikortissakaan ollut ollut tarpeeksi sydämenkuvia eikä yhtään pusua. Tälle hihittelee pikkutytötkin. Ai niin, Kimi Räikkönen on sitten oikeasti hyvä kuski ja sitä paitsi söpökin sanoi Ferrari mitä tahansa. Britney Spears on nimittäin puhunut. Kimin Ferrari-ura on kuulemma päättymässä. Jäämme odottelemaan avioeroa. Kiekkoilijat eroavat uransa päätteeksi tavisvaimostaan ja ottavat tilalle nuoremman missin. Koska Kimin ensimmäinen vaimo on jo missi, tulee Kimin perinteiden mukaan ottaa kakkosvaimoksi tavis.

 

En ymmärrä millä tavalla sokeat pystyvät seuraamaan formuloita, mutta näköjään pystyvät, sillä kun Kimin vieressä seisova nainen kaataa pikkutytön kumoon, laserleikkausjonossa seisoskelevat formulafanit syyttävät siitä Kimiä. Ilmeisesti formulafanit toimivat vapaa-ajallaan jääkiekkotuomareina. Huolestuttavaa tämä yleinen sokeutuminen.

 

Mielenkiintoisinta on kuitenkin ehkä se odotettavissa oleva shokkiaalto katsomossa kun kuukauden pohdintojen jälkeen naisjuoksija julistetaan naiseksi. Kyseinen neitonen ei edes ole erityisen maskuliininen verrattuna moneen muuhun yleisurheilukentillä nähtyyn steroidi-naiseen. Hänellä ei ole viiksiä tai muutenkaan maskuliinisia piirteitä kaulasta ylöspäin verrattuna Itä-Saksan kaunottariin. Kauneudestaan kehuttu uimari Hanna-Maria Seppälä sen sijaan on kropaltaan epäilyttävän maskuliininen. Caster Semenya on epäonnekseen kasvoiltaan melko androgyyni. Ruma hän ei missään nimessä ole millään mittapuulla edes naiseksi. Jos Casterille heittäisi nätin peruukin päähän, pesisi hän suurimman osan suomalaisnaisista mennen tullen kauneuskisoissa.