Yksi on varma, että Michael Jackson murhattiin, toinen aikoo rahastaa lapsilla. Eipä ihme, jos Michaelilla vähän viirasi päästä. Sisaruskatraan toinen murheenkryyni, Michaelin lisäksi siis, on epäilemättä La Toya. Hän on nyt vakuuttunut siitä, että Michael murhattiin perintönsä takia. Murhasta hyötyvät Michaelin lapset ja hänen vanhempansa.  Lisäksi listalle voisi nostaa Michaelin fanituotteita myyvät, joita fanit nyt ruokkivat olan takaa. Levy-yhtiötä ei sovi unohtaa, mutta hehän olisivat takoneet rahaa muutenkin ja ovat tehneet sitä jo vuosia. Kuka tappoi Michaelin, La Toya? Prince I, Prince II vai Paris? Oliko se hänen äitinsä vai isänsä? T-paitakauppias kenties? La Toya väittää tietävänsä. En epäile yhtään, sillä La Toya näyttää jälijistä päätellen käyttäneen samaa puoskaria.

La_Toya_Jackson_92-93.jpgLatoya_280_446195a.jpg

latoya_scary.jpg

 

Michaelin harjoittelua läheltä seurannut henkilö totesi, että Michael oli konserttikiertueen harjoituksissaan laiha, mutta hyvässä kunnossa eikä hänellä näyttänyt olevan kipuja. Tämä todistaa ainoastaan sen, että Michaelilla oli huumeriippuvuus ja hän kinusi hoitajiltaan lääkkeitä vaikkei niitä tarvinnut. Asiaa on turha kieltää, koska todisteet ovat poliisin hallussa. Syy miksi Michaelia ei viety tarpeeksi ajoissa sairaalaan on se, että hän oli saanut yliannostuksen aiemminkin ja hänen työntekijänsä peittelivät lääkeriippuvuutta kuten olivat tehneet jo pitkään.

Joillain ihmisillä Los Angelesissa näyttää olevan vielä sen verran järkeä päässä, että ovat kyseenalaistaneet sen, onko henkilökunnan sopivaa tukea ja piilotella tähden lääkeriippuvuutta. Tämä on kuitenkin Hollywoodin tapa eikä Michael ole ainoa tapaus. Ilmeisesti peli lätäkön toisella puolen on sen verran raakaa touhua, ettei siitä ilman selviä. Tapauksia tuntuu olevan pilvin pimein. Mutta mitä henkilökunnan olisi pitänyt tehdä? Ilmoittaa asiasta jollekin muulle taholle kuin Michaelin perheelle? Tämän he kuulemma tekivätkin. Olisiko pitänyt puhua suoraan Michaelille, jotta Michael olisi voinut antaa heille potkut?  Olisiko pitänyt puhua lehdistölle? Mielestäni tämä olisi voinut olla ainoa keino, joka olisi toiminut. Jos lehdistöön olisi vuotanut tietoja todisteineen Michaelin lääkeriippuvuudesta, olisi Jacksonin klaanin ollut pakko reagoida. Imago on kaikki kaikessa. Nyt hänen annettiin tappaa itsensä imagon takia. Hänen henkensä olisi voitu pelastaa vain tahrimalla hänen ennestään ryvettynyt imagonsa uudella skandaalilla. Jos joku henkilökunnasta tai perheestä olisi tämän tehnyt, luuletko, että hän olisi saanut kiitosta? Henkilökunta tekee mitä henkilökunnan käsketään. Vielä enemmän minua huolestuttaa se, että Michaelin tapauksessa henkilökunta on myöntänyt menneensä niin pitkälle, että siivosi pika pikaa Michaelin makuuhuoneen kun ensimmäiset syytökset pedofiliasta tehtiin. Henkilökunta ei ole siellä vahtimassa työnantajaansa, jos tämä tekee rikoksia, mutta tässä tapauksessa näyttää siltä, että he ovat kuitenkin siellä avittamassa jälkien peittelyssä. En väitä, että Michael oli syyllinen. Rahanahneita löytyy, mutta yhtä usein rahalla saa luikerreltua kuin koira veräjästä. Silti, syyllinen tai ei, miksi se makuuhuone piti siivota ja millä moraalilla on varustettu ne henkilöt, jotka sen siivosivat? Onko ihme, että samat henkilöt seisoivat vieressä tumput suorina, kun Michael veteli viimeiset henkosensa?

Lisää Maikkelista:

 

Michael Jackson ei ole kuollut

Michael Jackson -Totta vai tarua?