Raivo!

Mikä hlvetti on ehdollinen vankeustuomio?! Mikä rangaistus se on siitä, että pistää toisen ihmisen henkiseen rullatuoliin kenties koko loppuelämäkseen sen takia, että raiskaajan oli pakko saada ”seksiä”. Kaksi vuotta ehdollista vankeutta siitä mistä ruotsalaisnaisen raiskaaja istuisi 4 vuotta. Raiskauksen ainoa oikea rangaistus on 10-15 vuottaa linnaa, minkä jälkeen tarkastetaan mielenterveys, ja jos vähänkään housuissa vielä vipattaa niin mielisairaalaan loppuelämäkseen kunnes ei vipata enää , ei ala- eikä yläpäässä!

Lapsen raiskaamisesta 1, 5 vuotta ehdollista! Ei jmlauta! Keneltä tahansa terveeltä mieheltä kun kysyt niin he ovat kyllä valmiita vaikka kemiallisesti kuohitsemaan raiskaajat ja pedofiilit. Niin että kyseessä ei kai sitten ole mikään inhimillinen erhe. Mitä keskustelemista on enää sen jälkeen kun raiskaaja on raahannut tuntemattoman naisen pusikkoon? Eikö se tiennyt, että se kiljuva nainen ei halunnut? Pskat. Ja sitten vielä jos älyää huumata uhrin ensin tajuttomaksi niin siitä saa alennetun tuomion.

Mitä ne siellä eduskunnassa oikein tekee? Onko siitä mitään hyötyä, että sinne lähetetään naisia, kun ei ne tee siellä näköjään mitään muuta kun hyysää luonnonsuojelun puolesta. Kumpi on tärkeämpi? Minun seksuaalinen määräämisoikeuteni vai minkkitarhat? Minun mielenterveyteni vai kuutit? Ei tarvi vastata. Tuli jo harvinaisen selväksi. Ongelma koskee kaikkia naisia, oli sitten joutunut rikoksen uhriksi tai ei, koska minun oikeusturvastani ei ole huolehdittu etukäteen. Pitää ilmeisesti alkaa kantaa veistä ja leikata se irti jos joku yrittää jotain. Siinäs sitten selittelee sairaalassa, että mihin pippeli on kadonnut ja mihin sitä yritti tunkea. Näköjään rikosilmoitusta siitä olisi ihan turha mennä tekemään, jos joskus jotain sattuisi.

Multa katkee nyt verisuoni!

Raivo!

 

Lisää raivoa ihmisoikeusrikkomuksista tästä ja tästä.