Miltäköhän tämän päivän Suomi mahtaisi näyttää, jos 50-luvulla olisi tajuttu käyttää ehkäisyä? Ilman suuria ikäluokkia politiikassa nuoremmat olisivat päässeet valtaan helpommin ja nopeammin. Esimerkiksi homoavioliitot olisi hyväksytty huomattavasti aikaisemmin eikä nuorempien tarvitsisi nyt pelätä eläkepommia.

Kun on tämän lisäksi kaiken maailman HIVit sun muut kivat seksielämänlatistajat, on vaikea ymmärtää näitä pidättyvyyden puolesta ja ehkäisyä vastaan saarnaavia. Kondomi on helpompi jättää käyttämättä, koska se on epämiellyttävä kaikin puolin. Ei sitä näkökantaa tarvitse enää enempää mainostaa.

USA:ssa isät ovat ottaneet asiakseen kertoa jopa 5-vuotiaille tyttärilleen, että he rakastavat heitä aina kunhan nämä pysyvät neitsyinä avioliittoon asti. Pikkutytöt allekirjoittavat sitten siveellisyyslupauksen. Yhtään pikkupoikaa ei näissä kemuissa näy! Hieman pistää mietityttämään, että miksi ei, jos pidättäytyminen kerran on niin kunnioitettavaa ja jumalan tahdon mukaista. http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5355463.ab

Sitten on vielä tämä maapallomme ikuinen murheenkryyni eli katolinen kirkko. He eivät pidä kondomeista ja tekosyitä piisaa. Kaikista paras on ehkä tämä Afrikkaan suunnattu kampanja, jossa vakuuteltiin kouluttamattomille HIV-epidemiasta pahiten kärsineille afrikkalaisille, ettei kondomia kannata käyttää, koska se ei suojelekaan HIViltä. Jotkut katolisen kirkon omat ”tiedemiehet” olivat havainneet, että kondomeissa on nanomillin kokoisia huokosia, joista kuulemma kyseinen virus pääsee läpi. Sen lisäksi he eivät pidä kondomeista, koska seksiä ei saa harjoittaa huvikseen ja seksin harrastamista tulisi aina seurata rangaistus. Seksin harrastaminen on jostain syystä niin luonnotonta, että se soveltuu vain lastenhankkimiskeinoksi ja sitä tulisi kaikissa muissa tilanteissa välttää. Tämä siis siitäkin huolimatta, että rakas taivaanisä on suonut luoda meidät eläimiksi, joilla ei ole toisten eläinten tapaan kiima-aikaa, joka on ainoa aika, jolloin nämä eläimet harrastavat seksiä. Tai no on, jos lasketaan naisten ovulaatio kuukausittain ja miehillä vastaavasti ensimmäiset 40 elinvuotta. Jos jumala olisi halunnut meidän harrastavan seksiä vain lapsia tehdäksemme, miehillä seisoisi vain kerran 9 kuukaudessa.

Vatikaanin keksimät tekosyyt ovat itse asiassa melko hellyttäviä. Munkit eivät selvästikään oikeasti ole kondomia käyttäneet. Pikkupojat kun eivät tule raskaaksi. Kaikki kondomeja käyttäneet pystyvät helposti keksimään useammankin tekosyyn, miksi niitä ei kannata käyttää. Jos Vatikaani oikeasti haluaisi päästä eroon niistä helvetillisistä kondomeista, se keksisi iskulauseet, joita tavallinen kansakin kuuntelisi. Paavi voisi joulutervehdyksessään saarnata kondomien vaaroista iskulausein: Älä käytä kondomia, se tuntuu paremmalta ilman. Rooman kaduille voisi pystyttää mainostauluja, joissa lukee: kondomi tappaa romantiikan. Käytännönläheisimmille katolisille voisi muistuttaa, kuinka pahalta kädet haisevat kondominkäytön jälkeen.