Olipa hyvä, että Suomen tuomioistuimet selvittivät vihdoinkin minulle tämän, että miten minun pitäisi elää, ettei mahdollinen raiskaus olisi minun vikani. Lait kun ovat niin mahdottoman epäselviä. Tähän asti monilla suomalaisnaisilla on ollut sellainen virheellinen käsitys, että laki ei kiellä esim. minihameita  ja itsensä törkykänniin juomista. Nyt sitten selvisi, että sekin on kuitenkin naisilta kielletty. Raiskaus ei ole raiskaus vaan seksuaalinen hyväksikäyttö ja rangaistus sen mukaan vielä entistä lievempi, jos nainen ei ole muistanut käyttäytyä Iranin lakien mukaan.

 

Raiskaaja saa lievemmän rangaistuksen mm. sillä perusteella, ettei ole hakannut uhria tarpeeksi. Nyt ollaan siinä tilanteessa, ettei pahoinpitelyjä enää kannata harrastaa. Kaupan päälle saa ottaa pakkoseksiä ilman minkäänlaista rangaistusta. Joskus sillä saattaa saada lievemmän tuomion kuin pelkällä pahoinpitelyllä saisi.

 

Muita lieventäviä asianharoja ovat uhrin tajuttomuus(?!), uhrin minihame, sukulaisuussuhde (!?), raiskauksen ”lyhyt kesto”. Tämä on varmasti psyykkisen trauman kärsineelle uhrille mukavaa kuunneltavaa varsinkin kun pelkän tutkinnan aikana saa käydä elämänsä traumaattisinta hetkeä jatkuvasti läpi päässään ja pelätä, ettei uskota.

 

Vain kouluikäinen lapsi pystyy seksuaalirikoksen uhriksi joutuessaan todistamaan syyttömyytensä. Muussa tapauksessa näköjään oletetaan, että uhri on halukas ja kiusallaan vain syytteen nostaa. Raiskaus on kai tuomioistuimen edessä vain pakkoprostituutiota, johon haetaan maksua jälkikäteen tuomioistuimelta, koska ”asiakas” jätti maksamatta.

 

Tällainen tuomioistuinten asettama mielikuva on erittäin vaarallinen, koska se, että yhteiskunta selkeästi tuomitsee raiskaukset, on erittäin tärkeää raiskausten ehkäisemisessä. Tämä voidaan todeta jo pelkästään Etelä-Afrikan esimerkin perusteella. Etelä-Afrikassa yksi neljästä miehestä myöntää raiskanneensa ainakin yhden naisen.

Berlusconi yritti kuulemma kitkeä raiskauksia Rooman kaduilta ja päästi suustaan taas yhden berlusconin: niinkauan kuin on kauniita naisia, on myös raiskaajia. Odotan innolla, koska ensimmäinen suomaistuomari uskaltaa tuomiossaan soveltaa tätä berlsuconismia ja todeta, että uhri on sen verran kaunis, ettei syytettyä voi tuomita. Ja koska on kyseessä suomalainen tuomioistuin, myös rumien naisten raiskaajat vapautetaan.

 

”Syytetty todetaan syylliseksi seksuaaliseen hyväksikäyttöön, mutta vapautetaan seuraamuksilta, koska hän on suostunut harrastamaan seksiä uhrin kanssa. Yäk! Selvitetään tuomitun mielenterveys. Syyntakeellisuus epäselvää uhrin ulkonäkö huomioonottaen.”

 

Poliisikuulusteluissa näille rumille uhreille voisi todeta vain ”älä valehtele” tai ”olisit kiitollinen”.

 

Ruotsissa mies raiskasi viikonloppuna 19-vuotiaan pojan veitsellä uhaten (suomalainen siis). Venäjällä taas yksi nainen piti ryöstöä yrittänyttä miestä seksiorjanaan parin päivän ajan ja toinen onnistui raiskaamaan peräti kymmenen miestä. Yksi heistä ei tosin nostanut syytettä, koska raiskaus oli ollut niin miellyttävä. Mielenkiintoista nähdä mitä rangaistusten pituuksille alkaa tapahtua, kun uhreina alkaa yhtäkkiä ollakin miehiä. Liekö ruotsalaispojan raiskaaja ollut feministi, jolla on sanoma?