Eikö avustettua joukkoraiskausta lasketa raiskaukseksi? Prostituoitu vasten tahtoaan joutuu päivittäin useamman raiskauksen kohteeksi ja rikoksena siitä puhutaan kuitenkin vain parituksena ja seksinostona. Kyseessä on tätä nykyä kuitenkin laajamittainen orjakauppa, joka kohdistuu tiettyyn etniseen ryhmään, Itä-Eurooppalaisiin naisiin. Pitäisikö heidän olla ihonväriltään tummempia, että asia alkaisi kiinnostaa?

En ole median kautta ainakaan saanut kuulla mitään siitä, mitä Itä-Euroopan maat aikovat tehdä tämän ongelman ratkaisemiseksi. Tuntuu, että tässä vain odotellaan parempia aikoja. Amerikkaan aikoinaan kidnapatut afrikkalaiset olisivat varmasti ennen pitkää vapautuneet ajan saatossa puuvillan tehoviljelyn keksimisen jälkeen, mutta olisiko sitä pitänyt jäädä odottelemaan. Lisäksi näiden itä-eurooppalaisten naisten tuottama tuote on ehtymätön luonnonvara ja kysyntää varmasti on ja pysyy. Ei tämä ongelma tästä mihinkään katoa. Mitäs sitten, jos Itä-Euroopan talous paraneekin huomattavasti seuraavien vuosikymmenien aikana? Ei se poista valtiolta vastuuta siitä, että siihen mennessä tämä massojen joukkoraiskaus on saanut jatkua vapaasti vuosikymmeniä. Sitä paitsi sitten naiset haetaan jostain muusta köyhästä valtiosta.

 

Tästä asiasta keskustellaan ikään kuin ongelma olisi itse prostituutio (mikä muuten ei tule loppumaan) ja paritus, vaikka kyseessä on laajamittainen ihmisoikeusongelma. Saa nähdä kuinka monta vuosikymmentä menee kunnes Suomen valtio on mukana maksamassa korvauksia näistä rikoksista Itä-Euroopan maiden kansalaisille. Mutta nyt kuitenkin annetaan kaiken tapahtua ja rangaistaan yksittäistapauksista eikä hälytyskellot soi. Jokaista selvitettyä tapausta kohtaan on varmasti tusina edelleen selvittämättä.

 

Pitäisikö ne bordellit sittenkin laillistaa? Jokainen prostutuoitu olisi sitten helppo raahata ulos sieltä tasaisin väliajoin ja tarkistaa vapaaehtoisuuden aste, työhyvinvointi ja taudit. Arvonlisäveroprosentin voisi nostaa sen verran korkeaksi, että sillä saadaan katettua ainakin kulut. Olen kuullut näiden asiakkaiden kehuskelevan netissä kuinka tasokkaita nämä ”palveluntarjoajat” ovat ja hinnatkin korkeita, joten siihen ei pitäisi kaatua. Asiakkaat ovat jo ilmoittaneet, että hyvästä suostutaan maksamaan. Vaan kuinkas sitten käykään, kun kaikki raha ei menekään parittajan taskuun.  Kukaan ei tietenkään haluaisi sitä bordellia naapuriinsa. Olisihan se noloa, jos naapuri ja vaimo saisivat tietää missä on tullut käytyä. Valtion vain pitäisi tarkkaan valvoa, etteivät kaikki bordellit pääsisi keskittymään tiettyyn kaupunginosaan.  Ei tehtäisi samoja virheitä kuin Keski-Euroopassa. Maksaisin parikin euroa siitä hyvästä, että näkisin ensimmäisen asiakkaan tekevän valituksen tuotteen viallisuudesta kuluttajaviranomaisille.

 

Pitäisi Berlusconinkin sitten sen jälkeen erottaa prostituoitu halukkaasta seksikumppanista. On se niin hellyttävää, että 72-vuotias papparainen kuvittelee nuorten naisten pyörivän hänen huvilallaan, koska hän on niin jumalattoman seksikäs.