Michael Jackson ei ole kuollut vaan ainoastaan siirtynyt eläkkeelle Elviksen seuraan. Kuolemaan ovat varmasti sekaantuneet niin CIA kuin James Bondkin. Michael kun taisi olla tuhma muslimi, joka saattaisi vahingoittaa kotimaataan. Michaelia yritettiin estää pitämästä Lontoon konserttejaan. Hänen pelättiin puhuvan maailmanrauhan puolesta, kuten hän on usein ennenkin erehtynyt tekemään. Maailmanrauhaa taas ei saa saarnata muuten menee James Bondilta työpaikka alta ja USA:n aseteollisuus kärsii. Michael on selvinnyt murhajuonesta ja lavastanut oman kuolemansa. Kuolinsyyntutkijalle viedään vain Michaelia etäisesti muistuttava kuminukke. Hän on valmistellut tätä vuosia pitäen maskia kasvojensa edessä, ettei häntä voida tunnistaa ruumishuoneellakaan. Nyt sitten selvisi tämäkin miksi sitä naamaa piti leikellä.

Lääkeruiske, jonka jälkeen hänen väitetään kuolleen, ei ollutkaan kipulääkettä vaan mystinen vitamiinisekoite, jolla Michael eli. Hänen ei tarvinnut syödä lainkaan, koska happikaappi, jossa hän nukkui, antoi hänelle kaiken mahdollisen tarvittavan ravinnon.

Surullista tässä on se, että jos Michael olisi selvinnyt tuosta sydänkohtauksestaan, olisi hänen tiedottajansa antanut melko tarkkaan yllä kuvatunlaisen tiedotteen medialle ja sitten oltaisiin taas kuorossa nyökytelty, että vitamiinejahan ne oli.

Valekuoleman peittelyyn on valjastettu Michaelin perheen, joka nyt kilpaa kommentoi, että tämä ei tullut mitenkään yllätyksenä. Hyssytellään oikein porukalla, jotta kaikki näyttäisi mahdollisimman normaalilta. Uskokoon ken tahtoo.

Huomasitteko muuten, että Michael valitsi kuolinpäiväkseen saman päivän kuin Farrah Fawcett? Mitäköhän Michaelilla oli Farrahia vastaan? Michael syntyi 29.8.1958. tasan kolmetoista (13!!!) päivää Madonnan jälkeen. Sattumaako? I don’t think so. Lisäksi Michael kuoli 25.6.2009 Suomen aikaa klo 23.26. Vain kolmekymmentäneljä minuuttia ennen puoltayötä, jolloin ambulanssi olisi muuttunut kurpitsaksi. Teen näistä ensiviikon lottorivin: 6, 8, 23, 25, 26, 29, 34. Päävoittona on 300 miljoonan velat.

Ja jotta asia menisi vähän epäselvemmäksi, tässä yksi oikea fakta: miksi kokenut lääkäri elvyttää Jacksonia sängyn päällä, vaikka elvytys ohjeistetaan tekemään kovalla alustalla?

http://www.hs.fi/videot/1135247230434/

Nostan ihan oikeasti hattua miehelle, joka uskalsi koko maailman edessä muuttua valkoihoiseksi naiseksi eikä antanut asiasta edes minkäänlaista uskottavaa selitystä, kuten ”olen transseksuaali enkä kestänyt ihonvärini ja leveän nenäni kommentointia”. Joskus totuus on niin paljon fiktiota yksinkertaisempaa.

Onko asiasta vitsailu irvokasta ottaen huomioon, että Michael on kuollut? Ei Michaelin kohdalla. Häntä olisi inhottanut kuolla tuollainen kuolema, että heti kaikille on selvää mitä on tapahtunut.  Mieshän oli kävelevä mysteeri. Teen tässä hänelle palveluksen Bad-albumista kiittäen.

 

“Just promise me
Whatever we say
Whatever we do to each other
For now we make a vow to just
Keep it in the closet”

 

Keep It In the Closet/Michael Jackson

”Annie Are You OK?
So, Annie Are You OK?
Are You OK Annie?
Annie Are You OK?
So, Annie Are You OK?
Are You OK Annie?
Annie Are You OK?
So, Annie Are You OK?
Are You OK Annie?

You've Been Hit By
You've Been Hit By - A Smooth Criminal”

 

Smooth Criminal/ Michael Jackson

”I took my baby
On a saturday bang
Boy is that girl with you
Yes we're one and the same
Now I believe in miracles
And a miracle
Has happened tonight

But, if
You're thinkin'
About my baby
It don't matter if you're Black or white

 

It's black, it's white
It's tough for you to get by
It's black , it's white, whoo”

 

Black or White /Michael Jackson

“Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.”

 

Heal the world / Michael Jackson (Eurovision song contest entry for Israel 1991)

 

Billie Jean: http://www.youtube.com/watch?v=_g4KgSbhcJc&feature=related

 

Lisää Maikkelista:

Michael Jackson -Totta vai tarua?

La Toya tietää