Berlusconin ”naisseuralaisen” kotiin on murtauduttu. Kyseinen naisseuralainen oli tehnyt salaa äänitetyt nauhoitteet keskusteluistaan Berlusconin kanssa. Murtovarkaat veivät musiikkia, vaatteet ja tietokoneen. Eivät kuitenkaan koskeneet muuhun kalliiseen tavaraan. Kaikki viedyt tavarat viittaavat siihen, että murtautujat ovat etsineet Eros Ramazottin viimeisintä julkaisua, joka on kaupoista kovan kysynnän takia päässyt loppumaan. Vaatteet taas varmasti vei Bill Clinton nähtyään naisen televisiossa. Bill oli jättänyt taas pienen ”mehutahran” mekolle. Lisäksi toisen Berlusconin naisseuralaisen auto oli poltettu. Nimenomaan pelkääjän paikka oli poltettu. Kukakohan siinä on mahtanut istua? Varmaan taas Bill.

 

direzione160941822506111954_big.jpg

Tässä liikutaan taas minun mielestäni niillä yksityisyyden kunnioittamisen rajoilla. En tunne Italian lakeja prostituutiosta, mutta minua kun ei pätkääkään kiinnosta mitä joku presidentti tekee makuuhuoneessaan. Minusta on perin inhimillistä, ettei päälle seitsemänkymppinen käppänä löydä kuin maksullista seuraa. Lisäksi olen aiemmin esittänyt bordellien laillistamista, joten kai prostituutiota sinällään en voi lähteä tuomitsemaan. Jos se Italian lakien mukaan on laitonta, miksi Berlusconi ei ole sellissä odottamassa oikeudenkäyntiä? Epäilemättä sovinistinen käytös ei kuitenkaan sovi kenellekään valta-asemassa olevalle. Maa, jossa puolet väestöstä on tummaihoisia, ei varmasti haluaisi Timo Soinia minkäänlaiseen valta-asemaan. Sama asia sovinismin kanssa. Sovinisti ei arvosta puolta kansaa vain sen takia, että nämä ovat epäonnekseen syntyneet naisiksi. Tämä näkyy sitten myös poliittisessa päätöksenteossa eikä se nyt oikein käy. Historia osoittaa mitä haittaa siitä on ja jos nykypäivän esimerkkejä kaipaa, löytyy niitä pilvinpimein esimerkiksi joistain muslimimaista, joissa sovinismi naamioidaan islamin opeiksi.

 

 

 

 

Patrizia D'Addario - nainen, joka ei suostunut ilmatteeksi.

Nyt kuitenkin näköjään peitellään rikosta, josta Berlusconi epäilemättä olisi luikerrellut jälleen kerran kuin koira veräjästä, vielä suuremmilla rikoksilla. Amatöörien touhua koko homma. Tottakai naisen tekemät nauhoitteet ovat turvassa jossain muualla kuin hänen asunnossaan. Jos kyseessä olisi kuka muu tahansa, istuisi Berlusconi tällä hetkellä vankilassa syytettynä ainakin osallisuudesta molempiin rikoksiin. Näin ei kuitenkaan tule käymään. Ja olen valmis lyömään vetoa, ettei Berlusconin poliittiselle urallekaan mitenkään käy. Miksi näistä edes vaahdotaan ja asiasta revitään suuria otsikoita massojen viihdykkeeksi, kun kuitenkaan minkäänlaiseen poliittiseen tai rikosvastuuseen sitä miestä ei saada.

Toisaalta olisi tosi hupaisaa, jos pari "naisenhupakkoa" saisi kaadettua naistenkaatajan polvilleen. Näinhän siinä jo näyttää käyneen, kun pääministerin pitää turvautua murtoon ja tuhopolttoon.

http://www.hs.fi/videot/1135247254664?kategoria=Uutiset

 

silvio_berlusconi_10.jpg

Tilaa Berlusconi T-paita